Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Air New Zealand: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε



Με το πρωτότυπο αυτό διαφημιστικό σποτάκι, οι αερογραμμές της Νέας Ζηλανδίας θέλουν να πουν πως στις τιμές τους δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις από αυτές που συνηθίζουν οι αεροπορικές εταιρίες.

Για όσους δεν το πρόσεξαν με την πρώτη, ξαναδείτε το βιντεάκι και προσέξτε την ενδυμασία των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρίας. Τα ρούχα που φαίνεται να φοράνε δεν είναι παρά ζωγραφιστά. Μάλιστα στο διαφημιστικό δεν εμφανίζονται ηθοποιοί αλλά πραγματικοί υπάλληλοι, ανάμεσα τους και ο CEO της εταιρίας.

Φυσικά οι δημιουργοί του διαφημιστικού φρόντισαν να καλύψουν διάφορους τρόπους τα επίμαχα σημεία των πρωταγωνιστών και το αποτέλεσμα όχι μόνο να μην προκαλεί αλλά να είναι και χιουμοριστικό. Προσέξτε τις εκφράσεις στα πρόσωπα των ταξιδιωτών στην όψη των γυμνών υπαλλήλων καθώς και το σχόλιο που κάνει η κυριούλα στο τέλος του σποτ προς τη φίλη της!

2 σχόλια:

Sinnerman είπε...

οντως πολυ εξυπνη διαφημιση,ευδιαθετη, διχως κατι το σεξιστικο, (υπονοουμενα βλακωδη) που κατακλυζουν τις περισσοτερες διαφημισεις!

greek_traveler είπε...

Αυτό πιστεύω και εγώ Ωρίων. Έχουμε πήξει σε τέτοια υπονοούμενα γι'αυτό και η διαφήμιση αυτή μου έκανε εντύπωση γιατί αν και διαπραγματεύεται το γυμνό, πουθενά δεν έχει κάτι το σεξιστικό, ούτε προκαλεί χωρίς λόγο.